Esprit Badmode 2017  thumbnail

Esprit Badmode 2017

Published Dec 16, 22
6 min read

Decathlon BadmodeBah…eigenlijk een aaneenschakeling van popmuziekclichés die hier klinken (badmode vlaardingen). Netjes en vakkundig gespeeld, pseudo-geïnspireerde zang”, “Ben ik zacht? Ben joe hard dan?”115 “Hoe verloopt zo’n training…als iemand parachutist wil worden of moet worden wordt iemand dan zo gewoon uit een vliegtuig geduwd?…wordt het steeds hoger, eerst uit een raam gooien en dan uit een flatgebouw en dan een vliegtuigje wat nog een beetje laag vliegt?” tegen Dieuwertje Blok: “Ben joe ook in beeld dan met joe in de warre haar? Dat is toch wel een aardige gimmick hè, die is behoorlijk aangeslagen…kan joe niet een beetje uit de school klappen?(…)joe kan wel over de Kro nu uitgebreid klappen”, “Ja maar luister nou toch eens lieve jongen, onee, dat kan ik zo niet zeggen”, “Weet je wat ik doe, ik laat joe even aan het woord, dat is misschien wel zo, ik word er ook een beetje moe van, dus dat komt dan goed uit”, “Nee hoor, die slag is jou, joe”116 “Wij doen niet aan die kerstidiotie, die kerstwaan mee.”, “Heb ik het hier weer een beetje mee goedgemaakt, christenen?”, “Ga joe daarna nog naspiegelen over kerst?” - zwarte bikini bestellen.

P: “Ja, luisteraars, dat is nog wat anders dan die Kate Bush, hè”121 Inzake luisteronderzoek: “Is het dan eigenlijk niet de ‘radio-staat-aan-dichtheid’, de term ‘luisterdichtheid’ is dan toch wel heel raar gekozen?”, “Ik vind u een hele prettige gesprekspartner, u kunt luisteren, en dat kan men van mij niet altijd zeggen - badmode vlaardingen.

En waarom ook niet.”, “Heel boeiend en tevens geen reet aan, dat wil zeggen daarom misschien ook weer heel mooi en interessant.”, “Jaap Knasterhuis komt hier scheetsgewijs binnenkakken”, “Het is eventjes een klap in je gezicht hè, zo na Ronflonflon ineens dat gebazel van die Spits (badmode vlaardingen).”123 “Wat dacht je Jan, van dikke warme plakken gestoofde Hindeloopse waakhond in een bedje van gepoft onzelievevrouwebedstro met een paar flinke takken Egyptische pisvlier erbij in een dikke zwaar-watersaus, het geheel afgeblust met wasbenzine, gegratineerd met een dikke laag paardenkots en toe Engelse zeikdruifjespudding.” Na het afspelen van de eierstokkencassette: “Zoals ik al zei, kwaliteit speelt bij de beoordeling geen enkele rol”, N.a.Wat helder klinkt joe stem door al de kabels heen en door de lucht vliegt het ook weer heen, luisteraars” Na een boel geschreeuw tegen Jenny Arean: “Zullen we onze voice wat loweren?” Over het plaatje van Jenny Arean: “En violen d’rbij, godverdomme zeg, en hobo, ja, hm, of het allemaal helpt? Opgedragen in dank aan Ischa Meijer, die de teksten schreef die mij meer dan dierbaar zijn, lees ik op de hoes … wat is meer dan dierbaar? Dierbaar, kan ik mij iets bij voorstellen, maar wat is dan méér dan dierbaar, ik bedoel, hoe bouw je dat op?”… Jenny: “Dat weet ik niet, dat kan ik niet uitleggen.” Jacques: “Dus je schrijft iets op wat je zelf helemaal de portee niet van weet. badmode vlaardingen.

Fijn.”130 “We moeten ons aan onze regels houden, anders waren het geen regels meer. En de uitdrukking dat de uitzondering de regel bevestigt dat vind ik toch zo’n onzin. Hoe kan nou een uitzondering op een regel de regel bevestigen, zodra er een uitzondering is, is het daarmee geen regel meer. badmode vlaardingen.”, “Mag ik even uitpraten nu, ik heb joe ook laten uitpraten, dat was een hard gelag maar ik heb het toch gedaan.”132 Wel, Hilde, fijn dat je ons dit allemaal bent komen vertellen, zo helemaal uit Reet bent komen kruipen via Gent, Gant om ons dit te komen mededelen.”, “Annie M.G.40 P en Knas praten door een bandje van Bredduvang van vorige week heen: Dubbel P en Knas. badmode vlaardingen. 13 Knasterhuis over kindervoorstellingen. Hij geilt op kleine meisjes in de bioscoop. Een uiteenzetting hierover. Dat moet hij niet meer doen zegt Plafond, die persoonlijke ontboezemingen. Knas: “Dat is toch niet uitgezonden?”14 “Film is als het beweegt en geprojecteerd op het doek”, Knasterhuis kondigt aan dat hij vanaf volgende week een column in filmblad Skoop heeft - zwarte bikini bestellen.

Exclusieve Badmode 2017

Ik heb ook zo vaak last van muizenissen in mijn hoofd en dan maak ik graag een wandelingetje door de vlakte, de wijde vlakte, en dat ik de wind zo langs mij heen voel gieren en dan zet ik mijn hoedje af, en dan dat die muizenissen als het ware op de wind achter je wegvliegen.”19 “Ik heb zo’n vreselijke last van dan hernialia” P: “Ik hoor een duitse bommenwerper” K: “wat, in uw hoofd? Daar heb ik ook vaak last van als ik m’n hoedje ophou, maar toen dacht ik dat er een nieuwe trend te signaleren was, het zogenaamd saddlesniffing, dat je zo aan zadels van fietsen, en dat geeft nog een rare blik op de wereld…is niet het hele leven één grote film, één lange grote stinkende film, movie als het ware?(…)”20 Knas in ziekenhuis te Rochelte, met de ziekte van Kräsinger - zwarte bikini.

“ook niet van heb ik jou ergens, uh, daar”27 “muziek, immers eveneens een opeenreeks van geluidflard, aan den stroden zomerhoed ontvlied en men zich daarbij in den bol een voorstelling van maakt.”29 “O, ik had me nog niet helemaal bereid”, “de winderige stroom van mijn voortrazende gedachten en muizenissen die onder hun stroden zomerhoed beklijven”31 “Kunt u even het muil..eh..sluiten”.

Die zit in een luik”44 “Corrienola moet zes maal op den ether gedraaid eh…of in den ether gewoeld, want anders niet op de tipparade van ene Haring of eh. - badmode vlaardingen.”49 “Kunt u den loden bek niet eens een keer houden, meneer Plafond?”56 “maar ikzelf dan het kleine meisjesdier noemen, met nieuwe woorden….Als men alleen maar zou moeten leven omdat men anders niet kan sterven, dan is leven maar tijdverspilling. En eh, wel. Waarom sterven wij dan…eh…eigenlijk. Niet dat ik er een reet aan vind, dat zogenaamde leven, maar nu ik er dus eenmaal aan begonnen ben, vind ik het toch een beetje lullig dat ik er niet eeuwig mee door kan gaan.”, “Schande ook van de platenbons, die een klap dient.” “gebreid, van Beurden een breimachine gekocht, en toen haar panty verknipt, wollen zelfgebreide panty, en dan armen door beengaten gestoken, en dan toch trui.”62 “Als men bijvoorbeeld den broek bij den pijpen naar binnen slaat, en wanneer dan een gat in de zak van de broek zit, waardoor het geld weg zoals vaak geval ook, zodat geld in pijp, en dan opgevangen aan binnenkant door naar binnen geslagen broeksriem band, en ham ook meegebakken.

En…wel…eh.”65 “Nog wat war in bol vanwege gezang en ook lied gemaakt”66 “Wel, en vandaag in het kader van de filmtip…dat ieder moge zijn zijn eigen filmprojector en daartoe ook met lamp die voor zich uitschijnt en zo projecteert men zijn geheel eigen leven voor zich uit en ik dat nu aan het oefenen doen ben…en ook ham meegebakken”67 “levenstip en ook om geld te verdienen voor de eenvoudige jongelui met niet veel geld.

En mijzelf daartoe nu een groot soort konijn aangeschaft, ook wel onder de naam ram, niet te verwarren met een schaap want ook mannelijk konijn niet moer, wat weer vrouwelijk konijn ram is. En dan met ram veel opvangen in en naar spermabank en ook wel dan naar Watership Down heuvel om hem een weinig van opwinden, eh daartoe, nu - badmode vlaardingen.

Latest Posts

Wat Is Een Thaise Olie Massage

Published Jun 12, 24
4 min read

Permanente Make-up Wenkbrauwen Te Donker

Published Sep 27, 23
7 min read

Permanente Make Up Prijzen

Published Sep 27, 23
7 min read